!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Countrygirl -

Gårdagens tävling

Kunde man nog nästan struntat i helt. :P

Nej, men det gick verkligen inte som väntat. Första klassen visste jag redan skulle gå dåligt, det är som en förbannelse att första klassen går dåligt och sen bara flyter det på. Det gjorde det inte idag, eller jo, på sitt vis. För Jojo var otroligt lugn när jag red, fick driva fram henne för att hon skulle gå i lite snabbare. Och hon lydde så gott hon kunde. 
Trailen gick så där, det var ganska svåra hinder och mycket styra och hålla koll på bogar och bak, hon slog i lite på travbommarna, gick klockrent i boxen, över bron och ryggningen var nästan magisk. Sen tappade jag grinden för att Jojo inte ville flytta tillbaka baken utan istället bara backade. Travade istället för att galoppera osv. :P 
Western Ridingen var en katastrof för min del, Jojo gick helt klockrent och vi gjorde den finaste ritten vi någonsin gjort tror jag. Katastrofen var bara att jag blandade ihop två mönster och gjorde en snett igenom(OCH DET FINNS INGET MÖNSTER I WR SOM HAR SNETT IGENOM!) och mönstret blev felvänt och vi blev diskade. Gud va arg jag var på mig själv. Usch, det var inte alls roligt och jag skämdes som bara den.. 
Reiningen gick däremot bra, men konkuransen var hård(min travare mot quarters.. :P) så det slutade i en sistaplacering, bättre än att bli diskad iaf ;) 
Versatile Horse(ny gren i Sverige tror jag) blev jag nollad i 4 gånger, gick utanför konerna 2 gånger, gjorde en volt för mycket och jag var tvungen att ta två händer i slutet för att Jojo bråkade lite(det hade jag också gjort om jag var trött). 
Jag tyckte att Jojo skötte sig riktigt bra och fick även lite bra respons på hur lugn och fin hon blivit. Det är kul att höra :) Jag hade en riktigt bra dag ändå och både jag och Jojo var helt slut när vi kom hem igen. Idag ska hon få vila upp sig och bara gå i hagens till vi ska köra upp henne till Tenhult ikväll :) 
Bilder kommer ev. någon gång sen :)