!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Countrygirl -

Livet efter studenten

Ja, vad ska man säga? Livet efter studenten var faktiskt inte så farlig som jag trodde. 
Jag har ett underbart jobb som jag trivs sjukt bra på! Lagom mycket att göra men dock väldigt lite fritid, därav det sega uppdaterandet. 
 
Bor fortfarande hemma, och vet verkigen inte vad jag ska göra i höst. Min pojkvän vill att jag ska flytta till Jönköping, men jag vill inte direkt bo där. Eller jag vet inte, jag är ganska osäker när det gäller nya grejer. Att flytta hemifrån permanent är ett stort steg i livet. Samtidigt kan jag tänka mig att det kanske är skönare att bo ensam ett tag eller nåt. Jag vet verkligen inte. 
 
Igår var det Volleyboll och lite maskerad på Chappen. Det var lätt en av de bästa kvällarna någonsin! Blev lite mer bekant med de andra som jobbar på chappen, snacka om att alla är så himla trevliga mot en! Ångrar inte en sekund att jag fick börja jobba där. Trivs sjukt bra! 
Det gick inte alls bra på Volleybollen, vi åkte ut i första matchen, men vi hade sjukt kul ändå trots regnet :D Gott sällskap och god dricka, vilket resulterade i bakfylla idag.. Haha! Har varit skitseg hela dagen idag. Sån tur att det inte alls var många j parken idag.. :P Igår gick jag och en till i ca 3 timmar i streck utan att vila någon gång, det var sjukt jobbigt. Så det var ganska skön dag idag. :) Får la se hur morgondagen blir. :) 
 
Hörs sålänge!