!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Countrygirl -

Lite chockad...

Blev lite chockad i morse när jag gick till stallet för att släppa ut hästarna. 
Såg att en häst redan var ute.. Tänkte att dom redan börjat släppa ut, men så såg jag att alla hästar var ute, och alla boxar mockade? Redan? 
Trodde först att jag försovit mig men det hade jag inte, nej, hästarna hade varit ute inatt i och med att det var så himla fint väder. Så jag slapp mocka idag! Istället blev det ridning för hela slanten. Tränade trail med tre av fyra lektionshästar som gick super! Alla hästar gjorde nästan allt jag bad dom att göra. Det var en som var lite tragglig i galoppen, men det gick bra sen. Tränade mycket på sidepass, backa mellan två bommar, gå över bro och även stanna på den för att träna lite tålamod. ;) Gick lite över bommar, vände och snurra lite med dom osv sen var det klart.. Låter inte så svårt men det blir rätt mycket för dom att tänka på. :) 
Det är så sjukt kul när man får vara med och träna hästar istället för att bara göra slavjobb i stallet och inte få något för det. Praktikvärdarna här är verkligen superschyssta och rättvisa. 
Det enda negativa är väl att det är lite ensamt här på kvällarna.. men nästa vecka kommer en kompis som ska vara här de två sista veckorna, då blire inte lika ensamt :D
 
Lite bilder på hästarna jag red idag. 
Gino :D 
 
Kid innan ridpasset :)
 
Trött Des, haha! 
 
Lilla söta Des :D