!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Countrygirl -

På travbanan

Idag fick gamla tanten springa av sig lite energi på skolans travbana. 
Det var väldigt uppskattat och hon ville absolut inte sluta efter typ 5-6 varv i både trav och galopp. 
Det är helt sjukt va mycket energi en häst kan ha! Hon var inte ens trött efter det, väldigt svettig, ja, men inte trött.. Hon skulle nog kunna springa 10 varv till om hon ville, men man måste ju spara på gammeltanten så hon inte sliter ut sig för mycket.. Hon har hållt sig i flera år utan större skador och det är faktiskt väldigt skönt att ha en häst som håller sig hel!
Hursomhelst, jag värmde upp henne på vägen till travbanan i både trav och lite galopp. Sen körde jag på i galopp på travbanan ett varv, travade och skrittade lite och körde igång igen i galopp, lite fortare denna gången. Försökte även ta henne i travartrav och lyckades en bit men sen ville hon galoppera igen saktade av lite och körde igång igen. Sen körde jag i tre varv på andra hållet, två varv i galopp och ett varv i lite blandat galopp och trav. Travade av henne lite och skrittade tillbaka till Riddersberg, där hon ska stå till vecka 19.
När jag kom tillbaka så duschade jag av henne, tänkte att jag kunde likabra vårduscha henne lite och det gjorde jag, trättade manen och svansen och hela henne. Hon njöt av det en stund men sen blev det tråkigt att bara stå.. Haha! :) Satte in henne i skrittmaskinen en stund för att hon skulle torka sig och sen varvade vi ner i solen och hade det mysigt. :) 
 
När vi var klara - uppspelt och full av energi xD
 
Nyduschad :)
 
Chill i skritten och i solen med grönt gräs :D
 
Tog även ut de gamla flätorna som suttit i en hel vecka. Lockigt :D
 
 
//

Ida Wagnefors